Dennis de Waard

Dennis de Waard

Eerst even de basics: ik ben geboren in 1965 en ben via Amsterdam, De Goorn, Chichester (UK), weer terug naar De Goorn in Alkmaar neergestreken. Samen met mijn partner Yvonne (we hebben sinds 1987 verkering ;-)) hebben we in 2008 een benedenwoning gekocht aan de Oudegracht. Na een intensive renovatie zijn we daar aan het eind van datzelfde jaar gaan wonen.

We wonen daar met veel plezier. Deze plek promoot een manier van leven waar we dagelijks van genieten.

Ik heb een grafische opleiding gevolgd. Mijn eerste baan was dan ook bij een drukkerij. Al snel ben ik echter in de bureau wereld terecht gekomen maar onderweg ook voor start-ups, nog meer drukkerijen en aan de klantzijde gewerkt. Een stevige rode draad in mijn werk is het mogen werken aan complexe (grafische) projecten waar stevige deadlines en belangen aan zijn verbonden. Los van al deze belangen en technische vereisten gaat het mij altijd om de mensen die bij een project betrokken zijn. Samen moeten we het doen en de uitdagingen aangaan.

Sinds 2013 ben ik freelance projectmanager marketing & communicatie vanuit DSdW. Een rol die mij prima bevalt en past en waardoor ik weer met vele nieuwe mooie mensen en projecten in aanraking ben gekomen.

Mijn passie is whisky. Regelmatig ben ik op whisky festivals te vinden waar ik namens een importeur diverse mooie merken whisky mag promoten. Tevens geef ik proeverijen op locatie onder de naam Drammer Dutch.

Door lid te worden van de Lions verwacht ik een mooie bedrage te kunnen leveren aan de wereld om mij heen, mijzelf verder te ontwikkelen en samen te werken in een enthousiast en divers team.