Dennis de Waard

Eerst even de basics: ik ben geboren in 1965 en ben via Amsterdam, De Goorn, Chichester (UK), weer terug naar De Goorn in Alkmaar neergestreken. Samen met mijn partner Yvonne (we hebben sinds 1987 verkering ;-)) hebben we in 2008 een benedenwoning gekocht aan de Oudegracht. Na een intensive renovatie zijn we daar aan het eind van datzelfde jaar gaan wonen.

We wonen daar met veel plezier. Deze plek promoot een manier van leven waar we dagelijks van genieten.

Ik heb een grafische opleiding gevolgd. Mijn eerste baan was dan ook bij een drukkerij. Al snel ben ik echter in de bureau wereld terecht gekomen maar onderweg ook voor start-ups, nog meer drukkerijen en aan de klantzijde gewerkt. Een stevige rode draad in mijn werk is het mogen werken aan complexe (grafische) projecten waar stevige deadlines en belangen aan zijn verbonden. Los van al deze belangen en technische vereisten gaat het mij altijd om de mensen die bij een project betrokken zijn. Samen moeten we het doen en de uitdagingen aangaan.

Sinds 2013 ben ik freelance projectmanager marketing & communicatie vanuit DSdW. Een rol die mij prima bevalt en past en waardoor ik weer met vele nieuwe mooie mensen en projecten in aanraking ben gekomen.

Door lid te worden van de Lions verwacht ik een mooie bedrage te kunnen leveren aan de wereld om mij heen, mijzelf verder te ontwikkelen en samen te werken in een enthousiast en divers team.

Mijn allerlaatste vakantie zou zijn…                 Oh England, my lion heart. Stap terug in de tijd, prachtig natuur, pittoreske dorpjes en whisky (OK, dat is meer Schotland).

Koningsdag in Alkmaar of Amsterdam?                                           Geen van beiden, een totaal uit de hand gelopen evenement.

Dit doe ik nooit weer!                                           Sales is niet echt mijn ding. Projectmanagement binnen Marketing & Communicatie is veel meer mijn werkveld en ik beschouw mijzelf dan ook als een echte bruggenbouwer.

Mijn ambitie voor de Lions                                      Als nieuw lid heb ik nog veel te ontdekken (de corona crisis gooit een beetje roet in het eten) maar ik weet nu al dat het streven naar impact in onze stad mij past als een handschoen.

Verslaafd aan…                                                    Samen genieten van een bijzondere whisky. Proeverijen en lezingen over mijn passie, daar loop ik meer dan warm voor!

 

Ideale leeftijd                                                                 49! Na 50 wordt het toch allemaal een beetje minder ben ik bang…

Ik droom van uitblinken in                           Tekenen. Hoe geweldig zou het zijn om datgeen wat je ziet te kunnen vertalen naar papier.

3 Weetjes over mij

  • Ik ben een whisky liefhebber
  • Engeland was ooit mijn woonplaats
  • Hertalen van liedjes is een hobby, niet te verwarren met vertalen

Mijn beste eigenschap                                      Mensen in hun waarde laten en met respect behandelen.

Alkmaar top 3

  1. Dorps
  2. Mooi centrum
  3. Heerlijk wonen