Ellen Hermens

Ellen Hermens

Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Haarlem en via mijn vriendje in 1990 terecht gekomen in Alkmaar. Inmiddels wonen we alweer meer dan 10 jaar in Broek op Langedijk.

In het dagelijkse leven houd ik mij bezig met afval; het inzamelen, scheiden, sorteren en verwerken ervan. Vanuit mijn eigen bedrijf, Spazzatura Advies, doe ik allerlei opdrachten bij gemeenten en bedrijven op het gebied van afval.

Sinds eind 2019 ben ik lid van Lions Alkmaar, een superleuke club professionals die zich samen wil inzetten voor allerlei maatschappelijke goede doelen. Door het organiseren van mooie evenementen zoals Lichtjesavond Alkmaar, verzamelen we sponsorgelden om maatschappelijke organisaties te steunen in het behalen van hun doelen.

We zijn een gezellig, creatief en soms wat chaotisch in ons nastreven van onze maatschappelijke betrokkenheid, wat het voor mij juist aantrekkelijk maakt om er onderdeel van uit te maken.

Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Schuif dan eens een keer aan  en ervaar het zelf!