Ellen Hermens

Ellen Hermens

Mijn allerlaatste vakantie zou zijn…
IJsland. Het unieke, deels vulkanische landschap is uniek in zijn soort. Het ruige Noorden tot het groene Oosten. En dan de watervallen, fantastisch! LinkedIn, Facebook of Instagram            LinkedIn voor zakelijke contacten en Instagram privé. Zo langzamerhand neem ik afscheid van Facebook, te veel negativiteit en commentaren. Mijn droomplek                                                             De Alpen en met name Oostenrijk. Een echte ‘zen’ plek in Europa. Ik hou van…                                            Schilderkunst, zonder een specifieke richting of lijn. Mooie kleuren. Ik hou het bij het visuele. Allerlei ingewikkelde filosofische betekenissen sla ik over! 3 Weetjes over mij
  1. Motorrijder
  2. Klagen heb ik een hekel aan
  3. Afvalverwerking is mijn core business
Mijn toprecept is  Bij ons thuis is mijn echtgenoot de chef-kok. Maar als ik iets moet uitkiezen zou ik zeggen een Indische Rijsttafel, met elkaar klaargemaakt. Heel gezellig. Dit doe ik nooit weer! Niks te bedenken, overal leer je wel iets van! Helaas…nooit gelukt! Snowboarden. Bloedirritant in een wintersport familie waar iedereen met het grootste gemak skiet en snowboard. Maar helaas gaat het hem niet worden. Presidentieel kopje koffie met…
Barack Obama. Zijn gedrevenheid, hoe hij sociaal en persoonlijk in het leven staat maakt hem een interessant en mooi persoon. Meteen doen. Verbazingwekkend
Alles ter discussie stellen heeft in deze bijzondere tijd toch wel een dieptepunt bereikt. Omgaan met gezag is voor ons eigenwijze Nederlanders toch wel een ding!