Martijn Wokke

Ik ben Martijn Wokke, in het dagelijks leven marketing manager bij De Cyso Group gevestigd in Alkmaar. De business units van deze groep (Cyso, Fuga en SQR.NL). Daarnaast heb ik nog mijn eigen vormgevings en marketingbureau Wokke Vormgeving & Communicatie.

Ik ben in 2018 Lions lid geworden, enerzijds om mijn kennis en kunde daar in te zetten om Lichtjesavond Alkmaar een nog groter succes te maken. Maar ook om mijn netwerk uit te breiden. De mix van leden maakt het tot een gezellige club waar men een luisterend oor heeft, kennis deelt en netwerk inzet voor maatschappelijke doeleinden én elkaar.

Mag ik jou een keer introduceren bij de mede Lions?

Verander dit in Alkmaar!
Karperton garage eruit gooien, wat een drama!

BN’er rondleiden, tuurlijk!
Dave Roelvink is en denkt heel stads, die zou het beeld van Alkmaar provinciestad wel eens kunnen keren.

Favoriete boek of film
James Bond vind ik heel vermakelijk. En verder goeie actiefilms, zoals Mission Impossible en Tenet (al 2x gezien!)

Favoriete plek in onze stad
Het Scharlo, dat voelt als eigen. Mijn opa bezat daar een olie- en kolenhandel.

Dit doe ik nooit weer!
Te snel mijn mening geven in een vreemd gezelschap.

 

1 Miljoen voor de Lions =
Een fonds voor duurzaamheid opzetten. Denken aan de lange termijn met als belangrijkste doelstelling: het authentieke van Alkmaar behouden.

Helaas…nooit gelukt!
Heel lang gefocusd werken, dat zit gewoon niet in mijn systeem.

Waar bellen ze jou voor?
Mijn vakgebied, communicatie/social media. Online weetjes en hulp.

Mijn allerlaatste vakantie zou zijn…
Zwitserland, al 30 jaar bezoeken we dezelfde camping in een fantastisch mooi gebied.
Ik ontwerp nu met de eigenaresse (van 82!) t-shirts voor de camping.

LinkedIn, Facebook of Instagram
LinkedIn, de meeste mogelijkheden voor het delen van informatie.