Iris Zeijlemaker-in ’t Veld

Ik ben Iris Zeijlemaker-in ‘t Veld, in het dagelijks leven ben ik unithoofd van de Holding & Recovery afdelingen in het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar. Daarnaast heb ik mijn eigen consultancy bureau DISEM Institute en ben ik fractievoorzitter van het CDA Alkmaar.

In 2012 ben ik Lions lid geworden, toen alle voormalige Lions leden uit de Lions Alkmaar stapten. Met vijf keymembers zijn we de ‘hernieuwde’ Lions Alkmaar gestart. Ik ben lid geworden van de Lions, omdat het gedachtegoed ‘we serve’ goed bij mij past. Ook het feit dat je als ‘lokale afdeling’ onderdeel bent van een groot internationaal netwerk, waar mensen lid zijn die dit gedachtegoed een warm hart toedragen, spreekt mij erg aan.

Wil je ook kennis maken met de Lions Alkmaar, neem dan gerust contact op met ons!

Mijn roots mijn plek
Opgegroeid in Grou – Friesland. Opvallend is dat daar geen Sinterklaas gevierd wordt, maar Sint Pieter Onze stad is de leukste in NH
Alkmaar, met een prachtige historische binnenstad en gezellige kernen. Het heeft een dorps karakter en in no-time ben je op het strand of in een natuurgebied. Het heeft veel faciliteiten, voor ieder wat wils. Favoriete boek of film
The Sound of Music is mijn favoriete filmklassieker. Boeken met een levensles vind ik ook interessant, zoals De Tao van Poeh en De Alchemist. Ik droom van uitblinken in…
Buitenlandse talen, zodat je met iedereen goed kan communiceren. Voor onze volgende reis zou ik graag de Chinese taal een beetje machtig willen zijn. Dus lessen staan op de planning. Mijn droomplek
Midden in ons gezin en samen veel tijd doorbrengen. Daar kan ik echt van genieten!
Ik hou van…
Muziek! Van ’80 Rock tot pop en klassiek, net waar ik zin in heb. Verslaafd aan… Thee, thee, thee. De hele dag, allesbehalve vruchtenthee. 3 Weetjes over mij
  1. Oprichter Respijthuis Alkmaar
  2. Oud-dansleraar (rock ‘roll en stijldansen)
  3. Keymember-lid van Lions Alkmaar
Dit doe ik nooit weer!
Twijfelen aan mijn eigen kunnen. De lijfspreuk van Pippi Langkous is: “Ik heb het nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. Dat dus! Mijn ambitie voor de Lions
Doorgroeien qua ledenaantal en leuke, afwisselende activiteiten blijven doen. Persoonlijke ontwikkeling en anderen helpen gaan bij de Lions zo mooi hand in hand. Samenwerken met andere clubs is ook een kans om te benutten.