Op zaterdag 10 juli wordt in Alkmaar en diverse andere plekken in Nederland de ‘Walk to fight cancer’ gehouden. De organisatie heeft goed nagedacht over de veiligheid van alle deelnemers.

De wandelaars maken een zogeheten ‘vliegende start’, verdeeld over verschillende tijdstippen. Wel start iedereen vanaf hetzelfde punt en ontvangt een tasje voor onderweg. Er is plek voor 250 wandelaars per deelnemende stad. Doordat je je kunt inschrijven voor 12,5 km (historische route) of 25 km (landelijke route) is er genoeg ruimte op de route om de deelnemers goed te spreiden. De huidige regels omtrent corona laten een grootse afsluiting dit jaar helaas niet toe.

De organisatie is bezig met het uitzetten van de twee routes en zoekt daarbij naar een leuke activiteit per route. Meer nieuws hierover volgt. De startlocatie en de tijden waarop deelnemers 10 juli in de ochtend kunnen starten ontvangen ze per mail in de week voroafgaand aan het event.

Geld inzamelen voor KWF

Deelnemen kost €15,-. Lions Alkmaar, Alkmaar Sport en wandelclub Klaar mee – Loop mee streven ernaar dit volledige bedrag te doneren aan KWF. Dit is afhankelijk van de sponsoring waar we momenteel druk mee bezig zijn.

Zodra je bent aangemeld, maak je als deelnemer een officiële, eigen sponsorpagina aan waarmee je geld kunt inzamelen bij familie, vrienden en kennissen! Hierover word je na inschrijving uitgebreid geïnformeerd en begeleid door de landelijke organisatie van ‘Walk to fight cancer’.

Sponsor worden?
Wil je met een aantal medewerkers meelopen en met een bedrijfspagina geld inzamelen? Wil je een activiteit verzorgen langs de route of iets sponsoren voor de wandelaars voor onderweg? Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen aan info@lionsalkmaar.nl

Aanmelden als deelnemer of vrijwilliger

Via onderstaande button kun jij je aanmelden als wandelaar.

Wil je meehelpen als vrijwilliger? Stuur ons dan een mail op info@lionsalkmaar.nl