Jorick van Gemert

Mijn naam is Jorick van Gemert, in het dagelijks leven HSE manager bij GPS in Amsterdam. Daarnaast vader van twee kleine kids en getrouwd met Natalie.

Ik ben samen met Ian in 2015 Lions lid geworden. In eerste instantie omdat ik graag een steentje wilde bijdragen aan mijn directe leefomgeving en betrokken wil zijn bij goede initiatieven in en rondom Alkmaar. Ik heb sindsdien al meerdere malen een bijdrage mogen leveren aan de Lichtjesavond en diverse ‘kleinere’ initiatieven waarover verder te lezen is op deze website.

Ik ervaar Lions Alkmaar als een ontzettende gezellige club waar samenhorigheid en vriendschap hoog in het vaandel staat en waar ik met alle plezier aan verbonden wil blijven.

Koningsdag in Alkmaar of Amsterdam?
Alkmaar. In een bootje of het park, het liefst met een grote groep vrienden en diep in de nacht kruipend naar huis. Dit compliment gaf ik ooit
Aan mijn toenmalige manager. Een geweldige, betrokken leidinggevende en een mensen-mens in hart en nieren. Helaas…nooit gelukt!
De juiste woorden vinden op het juiste moment. Zeg ik tegen mijn zoon dat hij zijn handen kon wassen in de douche. Hij deed het heel braaf en kwam kletsnat terug. Ik bedoelde natuurlijk de badkamer… Ideale leeftijd
26, een leven zonder kater. Mijn allerlaatste vakantie zou zijn…
Italië, een roadtrip en met dan 90 liter wijn naar huis.
Mijn toprecept is
BBQ! met als hoogtepunt van het jaar de Lions Eindejaars BBQ! Mijn roots mijn plek
Ik ben opgegroeid in Oudorp. Een fantastische combinatie van natuur, ruimte en op een steenworp afstand van de stad. Verbazingwekkend
Ondoordachte uitspraken en meningen van mensen in het algemeen. Mijn droomplek
Het bos, waar ik omringd ben door natuur en rust. Dit doe ik nooit weer!
Mijn Oldtimers verkopen. Wat een spijt heb ik daar achteraf van!