Ongeveer een jaar geleden werden we benaderd door de stichting Geef om Elkaar Nederland. Zij boden, in ruil voor een donatie, kinderboeken aan waarvan de opbrengst ten goede komt van het mooie werk van deze stichting. Zij geven al een aantal jaren gezinnen met kinderen een moment van onbezorgdheid en plezier. Dat vonden wij een mooi aanbod en we hebben een partij van 100 kinderboeken via deze weg aangeschaft. Toen nog niet met een specifiek plan in gedachten.

Via een andere weg hebben we ook nog 49 kinderboeken, via de schrijfster Martine de Beer zelf, in ontvangst mogen nemen.

Hoe dingen dan toch mooi bij elkaar kunnen komen bleek later in het jaar toen we een verzoek ontvingen van de stichting Rocking Up X-Mas locatie Heerhugowaard. Of we een bijdrage konden  leveren aan de kerstpakketten voor 2021 die zij elk jaar aanbieden aan gezinnen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Laten wij nou over een mooie partij kinderboeken beschikken…

Het contact was snel gelegd, afspraken gemaakt en op 19 december hebben wij in totaal 88 kinderboeken af kunnen leveren namens Lionsclub Alkmaar! Fijn om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Als je goed hebt meegeteld: we hebben dus nog een aantal kinderboeken over. Heb je daar een leuke bestemming of tips voor? Dan houden wij ons van harte aanbevolen. Neem dan contact op met ons via onze online goede doelen pagina.